søndag den 12. juni 2011

Anmeldelse: Venum Pro Ankle Supports

Denne gang vil jeg skrive et par ord omkring nogle ankelbeskyttere fra producenten Venum. Venum er nok mest kendt for at producere grafisk flotte MMA shorts, men lidt af dette ser man også på disse ankelbeskyttere, i form af Venum logoet, som er et slagehovede.



Den fulde betegnelse på disse ankelbeskyttere er Venum Pro Ankle Supports, og disse fås kun i en størrelse, nemlig onesize. Det kan godt virke lidt underligt at der på en lille lap på indersiden står et ”L” som man normalt forbinder med Large, men sådan er det jo. På den modsatte side står der, at disse ankelbeskyttere er fremstillet af 50 % polyester, og 50 % elastik. Mine fødder er en størrelse 46, og det er denne størrelse som danner grundlag for mine udtalelser og min bedømmelse af produktet.
Venum Pro Ankle Supports kan anskaffes i farverne rød, blå og sort. Det er den sorte model jeg har, og derfor tager udgangspunkt fra. Opbygningen virker meget stabil, og det elastiske stof virker godt og tykt vævet. I toppen og bunden, samt rundt i hullet til hælen, er der en påsyet hvid kant. Denne kant ser umiddelbart fin ud, dog er der en tendens til at undersiden af bundkanten, samt dele af kanten ved hælen har det med at blive slidt hurtigt. Dette siger dog sig selv, eftersom dette stykke nærmest fungerer som sål.
På den ene side af hver beskytter er der et hvidt gummitryk med det velkendte slangehoved, samt teksten ”Venum” nedenunder. Dette tryk virker til at være i fornuftig kvalitet, og skal nok blive hvor det er, selv efter mange vaske.

Når man tager Venum Pro Ankle Supports på, sidder de tilpas tæt ind til anklen. Eftersom de er en onesize, og jeg har en forholdsvis stor fod, kan jeg godt mærke at de sidder godt fast, dog uden at det bliver ubehageligt. De støtter anklen på en god tæt måde, og er behagelige at have på. Ydermere er de praktiske at gribe fat i, hvis man arbejder med et Jiu-Jitsu game, hvor man griber fat i sine fødet, så som fx Rubber Guarden. På den måde er der et meget mere stabilt greb, i forhold til en svedig ankel, grebet af en svedig hånd.
Prisen på disse ankelbeskyttere er cirka 120 kroner, hvis de købes i Danmark. Denne pris er meget rimelig i forhold til hvad man får for pengene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.