fredag den 25. marts 2011

Anmeldelse: BUDO-NORD Træningstaske

Baggrund

En taske jeg fik for cirka 9 måneder siden, og har derefter brugt den til træning 2 gange pr. uge.
Tasken kan købes hos http://www.budoxperten.dk/ for 350 kr.

Den findes uden motiv, og med flere forskellige kampsportsgrene. Mit eksemplar er Taekwondo versionen.


Produktet

Tasken virker rigtig lækker når man får den, og giver et godt førstehåndsindtryk. Syningerne er gode, og stofkvaliteten virker til at være god og holdbar. Lynlåsene virker også ganske robuste, og det samme gælder for hankene.

Der er en flot brodering på begge sider af tasken, og disse er virkelig lavet godt. Alt i alt et super flot produkt, når man ser tasken første gang.

Ifølge producenten er tasken 62 cm lang, 36 cm bred, og 25 cm høj. Jeg har ikke målt efter, men det virker umiddelbart meget rigtigt.


Tasken har et stort rum i midten, hvor der er plads til en del træningsudstyr, tøj, vandflasker m.m.
Hankene fortsætter hele vejen under tasken, og bliver samlet i bunden af tasken. Bunden af tasken er lavet i noget tykt materiale, og virker meget slidstærkt.


I den ene ende af det store rum er der en åben lomme, som er lavet i noget net stof. Dette er velegnet til fx hand wraps, tandbeskyttere, eller andre småting som skal tørre efter brug.


 I hver ende af tasken er der et mindre rum, som fx kan bruges til pung, nøgler, telefon osv.
Disse rum bliver ligesom det store rum lukket af en tyk lynlås.


Tasken kan også bruges som rygsæk. Dette gøres ved at man klikker nogle små karabinhæger fast til nogle ringe. Disse karabinhager er skjult på selve hankene, og ringene er ligeledes skjult i den ene ende af tasken. Derfor lægger man ikke mærke til at disse ting forefindes når de ikke er i brug.

Tasken er okay behagelig at bruge som rygsæk, såfremt man pakker den ordentlig. Ellers kan det resultere i at man spadsere rundt med en vandflaske stikkende ind i ryggen.


Der er ligeledes en lille lomme i den ene ende af tasken, foran det mindre rum, som indeholder en strop. Denne er der mulighed for at spænde fast, igen med en karabinhæge, og derved har man en skulderstrop. Denne lomme er ligeledes godt skjult, og man lægger ikke mærke til at den findes, med mindre man ved det.


Alle lynlåsene er forsynet med 2 ”håndtag” til at åbne og lukke med. På disse er der støbt nogle gummi Budo-Nord logoer, hvilket ser rigtig godt ud, og matcher resten af tasken fremragende.

 

Desværre er disse gummilogoer støbt på et meget skrøbeligt metal skellet, hvilket resulterer i at man ikke åbner og lukker tasken mange gange inden disse begynder at bøje, og til sidst knækker af. Her er det virkelig ærgerligt at der er blevet sparet på kvaliteten, da resultatet ellers ville havde været super godt.


Som skrevet har jeg Taekwondo udgaven, og denne brodering er virkelig udført på en meget professionel måde, som afspejler at der er lagt tid og kræfter i det. Disse tasker kan ligeledes købes enten uden brodering, og derfor bare helt sort. De kan dog også erhverves med forskellige andre temaer, så som:
Karate, Judo, JuJutso, Boxing, Kickboxing, Thaiboxing, Shotokan og Kyokushin.
Konklusion

Her får man virkelig meget taske for pengene!
Eneste minus er de skrøbelige logoer på lynlåsene, hvilket dog er til at leve med.
Disse træningstasker kan klart anbefales!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.