torsdag den 19. maj 2011

Anmeldelse: Hayabusa Performance Towel

Da jeg lige har fået et Hayabusa Performance Towel ind af døren, vil jeg lige skrive nogle ord omkring dette. Generelt er det nok begrænset hvor meget der som sådan er at skrive og fortælle om noget så simpelt som et håndklæde, men here we go.
 
 
Jeg vil starte op med at citere hvad der står på Hayabusa´s offieciele hjemmeside omkring dette håndklæde. De skriver:
 
  • Compact and lightweight ultra-fine microfiber
  • Quick drying – convenient loop for hanging
  • Soft and comfortable
  • Mesh bag included

Hvis man starter med at kigge på det første punkt, så står der oversat at det ikke fylder så meget, og at det ligeledes ikke vejer så meget. Her der tale om i forhold til et almindeligt håndklæde, og dette er også helt korrekt. Hayabusa Performance Towel vejer cirka 180 gram, vel og mærke inklusiv den lille pose, hvor et normalt badehåndklæde vejer cirka 500 gram. Når man kigger på hvor meget det fylder i sportstasken, kan størrelsen cirka sammenlignes med en ½ liter sodavand. Et normalt håndklæde fylder cirka 3-4 gange så meget. Det er derudover lavet i microfiber materiale, hvilket i sig selv påvirker de andre aspekter med vægt og masse. Stoffet føles som en af de klude man bruger til at pudse briller med.
 
 
Næste punkt omhandler at det er hurtigt tørrende, samt at der er en strop til at hænge håndklædet i. Det er ligeledes korrekt at det tørrer hurtigt umiddelbart, dog bliver det efterfølgende ved med at føles en smule fugtigt. I hjørnet af Hayabusa Performance Towel finder man en rød strop med Hayabusa logoet broderet. Denne strop er sat fast med en nitte, og man kan ligeledes åbne for stroppen, hvor man så på indersiden finder vaskeanvisningerne.
 
 
Næste punkt beskriver at det er blødt og behageligt. Jeg vil give dem ret i at det er blødt, men det er de fleste typer stof jo. Når det kommer til den behagelige del, vil jeg dog mene at ”comfortable” er et stort ord at bruge. Jeg mener ikke at det føles lækkert at tørre sig med, når jeg tænker på et blødt badehåndklæde i normal forstand. Det er som om at vandet på kroppen suger håndklædet ind til kroppen, og det derfor har en tendens til at ”klistre” til kroppen, frem for at ”glide” hen over kroppen når man tørrer sig.
 
Sidste punkt fortæller kort og godt at der følger en meshbag med. Denne lille pose er virkelig fin, med et stort Hayabusa logo op ad siden. Den er ligeledes lavet i noget net stof, hvilket gør det muligt for håndklædet at få lidt luft selvom det ligger sammenrullet i posen. Dog er det en god idé at hænge det op efter træning, da det ikke kan komme af med alt fugten i denne lille pose, når det er rullet sammen.
 
Håndklædet måler 60 x 100 cm. Hele vejen rundt er der en fin lille syning, som danner selve kanten. Farven på håndklædet er kokssort, og der er små Hayabusa logoer over det hele. Disse bliver dog hurtigt utydelige, når det først har været i vaskemaskinen et par gange. Slutresultatet på produktet er fint, og der er ikke noget at sætte fingre på her.
 
 
Prisen på Hayabusa Performance Towel ligger i Danmark på cirka 150 kroner.
 
Som jeg ser det, kan det svare sig at smide penge efter håndklædet hvis man har pladsproblemer i sportstasken, ellers hvis man bare syntes det er sjovt at have et ”MMA håndklæde”. Man skal ikke købe det, hvis man tror at man får et behageligt håndklæde at putte sig i efter et varmt bad, for så vil pengene være givet ved køb af et normalt badehåndklæde fra Jysk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.